Kotisi muokkaaminen vastaamaan muuttuvia tarpeitasi on erikoisalaamme. Teemme tarvittavat toimenpiteet väliseinien purkamiseksi ja uusien rakentamiseksi, jotta voimme luoda tarpeisiisi sopivan tilan.

Kipsilevyt tarjoavat monipuolisen ja kestävän vaihtoehdon seinärakenteisiin, ja niiden avulla voimme luoda toimivia tilanjakajia. Kipsilevyrakenteet mahdollistavat joustavuuden suunnittelussa, mikä on erityisen hyödyllistä huonetilan jakamisessa useampaan tilaan. Olipa kyseessä sitten tilan tehokas käyttö tai yksityisyyden lisääminen, kipsilevyistä rakennetut väliseinät tarjoavat esteettisen ja toimivan ratkaisun.

Seinäpintojen levytyksillä viimeistelemme työmme huolellisesti ja varmistamme, että lopputulos on kestävä ja siisti. Levytys on tärkeä osa rakennusprosessia, ja ammattitaitomme takaa, että seinäpinnat ovat tasaiset ja valmiit jatkotöitä varten.

Esimerkiksi huonetilan jakaminen useampaan tilaan on vain yksi monista töistä, joita voimme toteuttaa. Voimme myös suunnitella ja rakentaa väliseiniä eri materiaaleista ja tyyleistä riippuen siitä, millainen ilme ja toiminnallisuus ovat tavoitteenasi.

Väliseinät Karkkila, Vihti, Pusula ja Uusimaa

Esimerkkejä töistä:
– huonetilan jakaminen useampaan tilaan
– huoneiden väliseinien purkutyöt ja siistiminen

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Important: Delete this tip before you publish the form.
Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Mistä palvelustamme olet kiinnostunut?(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ympäritalon Palvelut Oy
Remontti- ja saneeraustyöt Uudenmaan alueella. Kodin pintaremontit, maalaustyöt, pihatyöt, terassien asennukset, wc-tilojen pintaremontit, metallityöt, hitsaustyöt ja puutarhatyöt. 

Ympäritalon Palvelu Oy

Yhteystiedot
Paolo Poce
050 5529076
info@ymparitalonpalvelu.fi

Scroll to Top