Pihatyöt, kuten terassien rakentaminen ja puutarhan hoito tai aitojen rakentaminen ja kunnostaminen, ovat myös palvelujamme. Anna meidän huolehtia ulkoalueesi kauneudesta ja toimivuudesta vuoden ympäri.

Lumityöt ovat osa palveluamme talvikaudella. Hoidamme lumensulatuksen ja poiston tehokkaasti ja huolellisesti, jotta voit nauttia turvallisesta ja esteettisesti miellyttävästä ympäristöstä myös talviaikaan. Huolehdimme siitä, että pihatiesi ja kulkuväyliesi kunnossapito on hallinnassa.

Tarjoamme myös apua puiden kaatamiseen. Turvallinen ja ammattitaitoinen puun kaataminen vaatii erityistä osaamista, ja varmistamme, että kaikki tarvittavat turvatoimet otetaan huomioon. Olipa kyseessä riskialttiiden puiden poisto tai puutarhan muokkaaminen, voit luottaa meihin.

Pihatyöt

Esimerkkejä palveluistamme:
– kaikki pihatyöt
– lumityöt
– puiden kaataminen
– terassin rakentaminen
– aitojen rakentaminen ja maalaus

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Important: Delete this tip before you publish the form.
Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Mistä palvelustamme olet kiinnostunut?(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ympäritalon Palvelut Oy
Remontti- ja saneeraustyöt Uudenmaan alueella. Kodin pintaremontit, maalaustyöt, pihatyöt, terassien asennukset, wc-tilojen pintaremontit, metallityöt, hitsaustyöt ja puutarhatyöt. 

Ympäritalon Palvelu Oy

Yhteystiedot
Paolo Poce
050 5529076
info@ymparitalonpalvelu.fi

Scroll to Top