Ympäritalon Palvelu Oy toteutttaa myös maalaustöitä sisällä ja ulkona.

Sisämaalauspalvelumme kattavat tapettien poistot ja maalattavien pintojen alustamiset. Toteutamme maalaustyöt huolellisesti käyttäen laadukkaita maaleja varmistaakseen kestävän ja kauniin pintakäsittelyn.

Ulkomaalauspalveluissamme keskitymme omakotitalojen ja mökkien ulkopintojen uudistamiseen. Ulkoseinien maalaus suojaa rakennusta tehokkaasti sääolosuhteilta ja samalla parantaa sen ulkonäköä. Käytämme kestäviä maaleja ulkomaalauksessa varmistaaksemme pitkäikäisen lopputuloksen. Tarjoamme myös muita ulkopintojen käsittelyvaihtoehtoja, kuten puunsuojauksia tai erikoiskäsittelyjä.

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme aina täyttämään odotukset maalaustöidemme laadulla ja ammattitaidolla. Otamme aina toiveesi huomioon ja huolehdimme siitä, että maalausprojekti sujuu suunnitellusti ja aikataulussa.

Olitpa sitten tarvitsemassa sisä- tai ulkomaalauspalveluja, Ympäritalon Palvelu Oy on valmis toteuttamaan maalaustarpeesi. Ota yhteyttä!

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Important: Delete this tip before you publish the form.
Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Mistä palvelustamme olet kiinnostunut?(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ympäritalon Palvelut Oy
Remontti- ja saneeraustyöt Uudenmaan alueella. Kodin pintaremontit, maalaustyöt, pihatyöt, terassien asennukset, wc-tilojen pintaremontit, metallityöt, hitsaustyöt ja puutarhatyöt. 

Ympäritalon Palvelu Oy

Yhteystiedot
Paolo Poce
050 5529076
info@ymparitalonpalvelu.fi

Scroll to Top