Olemme erikoistuneet monipuolisiin metallitöihin tarjoten kattavan valikoiman palveluita betonielementtien hitsauksesta takorautaisiin sänkyihin.

Betonielementtien hitsaus on erikoisosaamistamme, ja tarjoamme ratkaisuja erilaisiin betonirakenteisiin liittyviin haasteisiin. Takaamme kestävät ja turvalliset liitokset, jotka täyttävät alan laatuvaatimukset.

Valmistamme myös kestäviä ja tyylikkäitä teräskaiteita, jotka täyttävät sekä esteettiset että turvallisuusvaatimukset. Tuotteemme soveltuvat niin yksityiskoteihin kuin julkisiin tiloihin.

Tarjoamme myös terästurvallisuusovia, jotka on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja tarjoamaan luotettavaa suojaa. Ovet täyttävät turvallisuusstandardit ja soveltuvat sekä teollisuus- että kotikäyttöön.

Uniikit takorautaiset sängyt räätälöidään asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Taitavat käsityöläisemme varmistavat, että jokainen sänky on ainutlaatuinen ja täyttää asiakkaan odotukset. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen työnjälki takaavat sängyn pitkän käyttöiän.

 

Hitsaus- ja metallityöt

Esimerkkejä palveluistamme:
– hitsaus palvelu
– hitsaus-elementit
– korjauhitsaus
– hitsaus ja asennus
– hitsaustyöt asiakkaan kotona

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Important: Delete this tip before you publish the form.
Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Mistä palvelustamme olet kiinnostunut?(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ympäritalon Palvelut Oy
Remontti- ja saneeraustyöt Uudenmaan alueella. Kodin pintaremontit, maalaustyöt, pihatyöt, terassien asennukset, wc-tilojen pintaremontit, metallityöt, hitsaustyöt ja puutarhatyöt. 

Ympäritalon Palvelu Oy

Yhteystiedot
Paolo Poce
050 5529076
info@ymparitalonpalvelu.fi

Scroll to Top